Meci decisiv pentru promovarea CSO Turceni în Liga 3

Campioana Gorjului din acest sezon dispută în week-end meciul decisiv pentru promovarea în Liga 3. CSO Turceni va întâlni, pe teren propriu, campioana din județul Timiș, Phoenix Buziaș, formație care s-a impus cu 2-0 în meciul tur.

CSO Turceni şi-a irosit o mare parte din şana de a juca în Liga 3 în viitorul sezon, după ce a pierdut meciul tur cu campiona Timişului, Phoenix Buziaş. Gorjenii au fost învinşi cu scorul de 2-0 dar jocul consistent al timişenilor a arătat că şansele echipei din Turceni sunt reduse.

Echipa pregătită de Viorel Cojocaru mai crede totuşi în şansele de promovare, antrenorul fiind optimist în ceea ce priveşte meciur retur. „Încă mai avem şanse matematice pentru partida retur, chiar dacă am fost învinşi cu 2-0. Nu zic că vom întoarce sigur rezultatul, dar credem în şansele noastre şi sperăm să ne bucurăm la finalul returului. Trebuie să credem până la final”, a spus Cojocaru la Accent Tv, recunoscând totuşi că echipa din Buziaş are un avantaj: „Din punctul meu de vedere, diferenţa a fost făcută de pregătirea fizică. Atâta timp cât poţi să alergi, poţi face faţă cu brio. Ei au un ciclu săptămânal, la noi, la judeţ, ştim bine că antrenamentele le numărăm pe degete. Cu un antrenament pe săptămână este mult mai greu să faci faţă la un asemenea meci”.

Meciul retur dintre campioanele din Gorj şi Timiş este programat pentru sâmbătă, pe terenul de la Turceni, cu începere de la ora de la ora 17.30.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: