Daniela Necula, ultimul transfer la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a perfectat un nou transfer pentru echipa de handbal feminin. Gruparea gorjeană  a semnat cu extrema stângă Daniela Necula, venită de la Măgura Cisnădie.

CSM Târgu Jiu este foarte aproape de a-și definitiva lotul pentru sezonul 2022-2023 din Liga Florilor. Ultima achiziție a grupării gorjene este Daniela Necula, a informat oficial csmtargujiu.ro. Noua jucătoare a CSM Târgu Jiu evoluează pe postul de extremă stânga și a semnat pentru un sezon cu echipa din Târgu Jiu.

Daniela Necula vine de la CS Măgura Cisnădie, echipă cu care a obținut sezonul trecut locul 4 în Liga Florilor. ”Am ales să vin la Târgu Jiu deoarece consider acest proiect ca fiind unul foarte ambițios, prin prisma rezultatelor obținute în doar trei ani, care au dus la promovarea echipei în Liga Florilor”, a declarat Daniela Necula după primele zile de antrenamente sub comanda lui Liviu Andrieș.

Extrema stângă a CSM Târgu Jiu a început junioratul la Handbal-ART Galați, fiind componentă a Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea, în perioada 2016-2018 şi componentă a lotului național de junioare a României, în perioada 2000-2001. Performanțele sale  la echipele de junioare au fost: medalie de bronz la turneul final, 2016, locul 7 Campionatul Mondial școlar Qatar, 2018 şi medalie de bronz la turneul final de junioare 1, 2019.

Ca senioare noua jucătoare a CSM a debutat în 2019 în Divizia A, la Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 iar în ultimele două sezoane a evoluat în Liga Florilor, la CS Măgura Cisnădie.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: