Dascălăi

Hahahaha! Hărţuitoarea lui Badea mi se pare un personaj mai tare decât eleva-porno, sexy-brăileanca şi învăţătoarea grevistă din Caracal la un loc. Fabulos! Pe scurt, pentru cine nu ştie despre ce e vorba (că or mai fi şi oameni cu altă treabă în afară să se uite la Badea şi la Acces Direct), o profesoară de limba română de la liceul Tudor Vianu din Bucureşti este convinsă că Badea îi adresează tot felul de mesaje criptate în emisiuni şi că este îndrăgostit de ea. În numele acestei convingeri, doamna profesoară (cam purisancă pentru gustul meu şi cu copii acasă) a petrecut o noapte în faţa uşii lui Mircea Badea şi nu s-a lăsat dusă de-acolo nici cu poliţia.

Simpatică doamna profesoară. Ne-a explicat şi expresiile alea ale lui Badea pe care nu le înţelegea nimeni. ”Hai, pa”, ”prietene”, ”trăim în România”, etc. Nu vă mai străduiţi să vi le explicaţi. Sunt toate mesaje pentru doamna profesoară, n-aveţi voi treabă. Aşa-i că acum totul începe să capete sens? Toate scălămbăielile, toate bătăile retardate din palme, toată interjecţiile nedefinite. Badea era un simplu sclav al dragostei care încerca să-i atragă atenţia persoanei iubite. şi-aşa am auzit că pe biata Carmen Brumă o păcăleşte de vreo 10 ani că măcar să mută cu ea, nemaivorbind de paţi mai serioşi. Probabil asta era: nu ştia cum să-i spună că încă mai simte ceva pentru fosta lui profesoară.

Apropo de cadre didactice, aţi văzut-o în ultima vreme pe fosta grevistă a foamei din Caracal? Cred că a pus cel puţin 10 kilograme de când s-a reapucat de mâncat. Singura şansă a doamnei cărcălene de-a nu fi învinsă de obezitate este să mai facă Băsescu sau Boc o măgărie şi să intră într-o a doua grevă. Sănătate curată!

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: