David de la Roşiuţa: Nu candidez la primărie. E cancan!

Directorul Carierei Roşiuţa, Constantin David, a fost prezent marţi în conferinţa de presă a PSD, pentru a dezminţi informaţia potrivit căreia va fi candidatul PSD la Primăria Motru în 2020. David a admis însă faptul că va fi prins în sondajul de opinie care va fi făcut.

Surse din Motru au vehiculat posibilitatea ca directorul Carierei Roşiuţa să fie candidatul PSD la funcţia de primar în 2020. Acesta este membru PSD, dar spune că nu intenţionează să candideze şi chiar i se pare un subiect de cancan. „Doresc să dezmint o informaţie care a apărut în spaţiul public şi anume o eventuală candidatură a mea la Primăria Motru. Doresc ca acest subiect de cancan să nu mai fie discutat pe seama persoanei mele David Constantin, niciodată nu am avut în vedere o asemenea candidatură”, a spus David.

Acesta admite însă faptul că va fi prins într-un sondaj şi că va candida persoana care este plasată cel mai bine în preferinţele electoratului. „Infirm cu tărie şi spun că nu mi-am propus o asemenea candidatură. Este prematur, mai sunt doi ani până la alegeri. Nu neg că voi fi într-un sondaj de opinie, probabil că vom fi mai multe persoane, cel care va fi cel mai bine plasat va fi candidatul PSD la Primăria Motru. Încă o dată, infirm, nu mi-am propus niciodată să candidez la Primăria Motru. Pentru mine este un subiect închis”, a spus directorul Carierei Roşiuţa.

PSD a pierdut Primăria Motru în 2016, când fostul primar Dorin Hanu nu a mai candidat, dar l-a susţinut pe social-democratul Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: