Pleacă Romanescu din PNL? Adrian Tudor: În PSD, e plin de penelişti şi pedelişti!

„În PSD, e plin de penelişti şi pedelişti!” Este reacţia social-democratului Adrian Tudor, după ce ar fi aflat că Marcel Romanescu ar  vrea să plece din PNL, în 2020. Surse politice susţin că actualul edil ar fi negociat cu ALDE şi PSD.

Consilierul municipal ALDE Eduard Lădaru a fost cel care a reaprins aceste discuţii, convins fiind că Romanescu va candida peste doi ani pe lista altui partid. Lădaru susţine că Marcel Romanescu ar fi pus şi condiţii să meargă în PSD. „Văd ca o dorinţă a lui Romanescu de a pleca din PNL. Fie preia PNL, fie solicită o excludere. E o victimizare penibilă pe care o aplică în permanenţă acest individ care este primar la Târgu Jiu. Instabilitatea lui Marcel Romanescu e în neregulă. A încercat să treacă la PSD, acum a zis că trece la PSD dacă pleacă nu ştiu cine de la PSD. A pus condiţii recent. O să spună cine trebuie să spună. Acum aşteaptă la PSD, dar a pus condiţii”, a declarat Lădaru.

În plus, ar fi negociat direct la Bucureşti, mai susţine Lădaru: „Omul crede că este un jucător, dar este foarte slab. Omul se duce la nivel central, dar nu-l ia în  calcul nici Tăriceanu, nici Dragnea, nici Orban. Nu-l ia nimeni în calcul, pentru că nu este om de cuvânt”.

 „Nu comentez astfel de speculaţii”

În replică, Marcel Romanescu i-a transmis că merge în Capitală pentru a rezolva problemele municipiului Târgu Jiu. Nicidecum să-şi negocieze plecarea din PNL.  „Nu am ajuns la Bucureşti. Mâine (n.r. marţi) mă duc, dar nu la sediul vreunui partid, ci la Ministerul Dezvoltării. În momentul de faţă, mă interesează administrarea municipiului Târgu Jiu. Nu am de ce să comentez declaraţiile acestui individ. În 18 ani de când sunt politică, informaţii de genul acesta au apărut săptămânal. Sunt membru al PNL. Orice trecere la alt partid ar însemna pierderea mandatului. Nu vreau să comentez astfel de speculaţii. Nu mă interesează astfel de declaraţii. Mă bate gândul să continui mandatul de primar al municipiului Târgu Jiu, nu să plec la PSD”, a spus Romanescu.

 „E posibil orice!”

Principalul favorit din PSD pentru postura de candidat la Primăria Târgu Jiu, Adrian Tudor, a fost destul de acid, susţinând că tabăra social-democrată este plină de foşti liberali. „Domnul Cârciumaru i-a facilitat nişte întâlniri cu miniştri pentru nişte proiecte. E posibil, că văd că PSD e o oportunitate. Trebuie să stabilim şi ce procent de pesedişti adevăraţi trebuie să fie în partid. În politică, e posibil orice. Eu ştiu ce va fi până în 2020? E posibil orice. Cum a fost posibil ca domnul Pantelimon Manta să ajungă deputat din partea PUR, susţinut de PSD, ca domnul Vasile Popeangă, fost lider PD să ajungă deputat pe listele PSD. Liderul PNL local e crescut la PSD. În PSD, e plin de penelişti, pesedişti. Ei nu au o doctrină în sânge”, a comentat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: