Lider PSD, despre candidatul la Târgu Jiu: Poate să fie şi din Jamaica!

Se încing spiritele în PSD. Se anunţă sondaje în care va fi măsurat potenţialul a cel puţin opt persoane, anunţă Mihai Weber, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene. Acesta a dat de înţeles că Adrian Tudor a dat dovadă de lipsă de maturitate, iar Aurel Popescu nu ar mai lua în calcul o candidatură. „Candidatul poate să fie şi din afara partidului şi din Jamaica”, a declarat Weber.

„Vreau să fie măsurate şapte, opt persoane, să le măsurăm potenţialul. Este cea mai importantă bătălie şi pentru asta vom pune omul care iese cu cele mai mari şanse. Indiferent cine este. Poate să fie şi din afara partidului, din alte ţări, din Jamaica, de unde vreţi. Obiectivul nostru acesta e: să câştigăm!”, a fost anunţul lui Mihai Weber.

Liderul PSD Gorj a comentat şi pe marginea declaraţiilor pe care le-a făcut viceprimarul Adrian Tudor, care a anunţat că şi-ar dori să intre în competiţie. Weber nu-i dă prea multe şanse: „Adi Tudor este un tânăr cu mult potenţial pe care eu vreau să-l văd într-un sondaj, dar el a dat dovadă de o lipsă de maturitate politică. A ieşit să comenteze, s-a erijat într-un susţinător al lui Florin Cârciumaru. După cum se ştie, Florin Cârciumaru e naşul lui Adi Tudor, nu dă bine să faci anumite declaraţii. Nu poate să vorbească decât despre organizaţia de la Târgu Jiu”.

În ceea ce-l priveşte pe celălalt viceprimar, Weber este la fel de nesigur, mai ales că Aurel Popescu, învins de Marcel Romanescu, nu ar mai vrea să intre într-o asemenea competiţie: „Aurel Popescu ar fi fost un primar deosebit, un om cu experienţă. Sigur că acum vom vedea dacă doreşte să fie măsurat în sondaje. Sunt şi alţi oameni pe care îi aşteptăm să-i măsurăm. Trebuie să redobândim Primăria Târgu Jiu”.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: