Daviţoiu a rămas! Disputa continuă în PD-L!

Conflictul continuă la Partidul Democrat Liberal, chiar dacă filiala de la Gorj va fi condusă de deputatul Ion Cupă. După ce s-a văzut scăpat de Ion Ruşeţ din fruntea partidului, Ion Fugaru şi-a îndreptat tunurile spre Nicolae Daviţoiu, preşedintele PD-L Târgu Jiu. Între timp, consilierul Eduard Berca a pus ochii pe scaunul lui Daviţoiu şi promite că va face opoziţie dacă va fi numit preşedinte.

Ion Ruşeţ este un simplu membru la PD-L, locul său de preşedinte fiind luat de deputatul partidului Ion Cupă. În vizorul „grupului“ condus de Ion Fugaru a rămas însă preşedintele de la PD-L Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu. Ca şi altă dată, Fugaru a declarat ieri că Daviţoiu trebuie să plece din partid, mai ales după rezultatul de la alegerile parlamentare. „Mi-ar fi şi ruşine să ies în public după ce am obţinut 4% la alegeri şi să vorbeşti de reconstrucţia partidului. Toată lumea ştie că a făcut blat cu PSD, şi la parlamentare, şi la locale pentru susţinerea fratelui la CEO“, a spus Fugaru. Ce-i drept, când toţi pedeliştii au fost zburaţi din funcţii, fratele Gheorghe Daviţoiu a fost promovat în structura de conducere a CE Oltenia.

Şi dacă Daviţoiu este vizat pentru schimbare din funcţie, colegul din Consiliul Local Târgu Jiu, Eduard Berca îi vrea postul. „Sunt dispus să mă înham la o asemenea construcţie. Candidatura la primărie e doar început, eu aşa consider“, a spus Berca. Drept răspuns, Daviţoiu spune că Berca nu a prea trecut pe la partid, iar despre declaraţiile lui Fugaru nici nu mai vrea să audă.

VOTURI

Cert este că la alegerile locale Berca a fost candidatul PD-L la alegerile locale, iar Nicolae Daviţoiu i-a fost şef de campanie. Potrivit unor sondaje, Daviţoiu a plecat de la un procent de 3% şi a luat 4%, iar Berca de la 0% şi a obţinut 7% din voturi.  

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: