Rotaru - fotbalist, inginer la CEO, deputat

Surpriza acestor alegeri, Răzvan Rotaru, care este primul de la PP-DD Gorj care a obţinut un mandat de parlamentar, dă asigurări că va rămâne în acest partid. În plus, Rotaru îi mulţumeşte lui Vasile Golop, cel care l-a recomandat pentru această candidatură. Acesta este fiul lui Nicolae Rotaru, director la Staţiunea Săcelu, are 35 de ani, este inginer la Divizia Minieră şi timp de zece ani a jucat fotbal la echipa Pandurii.

Rotaru spune că nu a fost uimit de rezultat. A muncit mult campania aceasta. „Pe cei din echipa mea nu i-a surprins acest rezultat. Am muncit foarte mult. Am fost o echipă mică, dar eficientă. Domnul Vasile Golop este cel mai tare şef de campanie din ţară. A scos un senator şi un deputat“, a spus Rotaru.

Rotaru pleacă în Parlament de pe postul de inginer IT la Divizia Minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Au apărut deja primele voci care spun că Rotaru este ca şi înscris la PSD. Acesta dă asigurări că nu-şi va trăda partidul. „Nu am venit după ciolan. Am 15 ani de PDL, am fost apoi 3 luni la UNPR, dar nu mi-am trădat şi nu trădez partidul şi oameni care m-au sprijinit“, a spus acesta.

Răzvan Rotaru are 35 de ani, este inginer IT şi a jucat timp de zece ani la echipa de fotbal Pandurii.

ISTORIOARĂ

Modul în care Răzvan Rotaru a ajuns candidat este unul inedit. Cel care a fost desemnat de partid să candideze pe colegiul 1 a fost Vasile Golop. În ziua depunerii dosarelor, Golop nu a putut participa deoarece şi-a rupt piciorul. El a fost cel care l-a propus pe Rotaru drept înlocuitor. Rotaru este de puţin timp în PP-DD, însă votul politic şi jocurile făcute de ceilalţi contracandidaţi l-au făcut pe acesta deputat.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: