Davițoiu, acționar majoritar la Tele 3 și președinte de partid

Nicolae Davițoiu, președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, a devenit acționar majoritar cu 80% la televiziunea Tele 3 din Târgu Jiu. Modificarea de acționariat a fost aprobată marți, 19 septembrie, de Consiliul Național al Audiovizualului. Ceilalți acționari sunt Alexandru Butucea (10%) și Clubul Sportiv „Pandurii-Lignitul” Tg Jiu (10%). 

Cu noua modificare, ies din societate Costina Pârvulescu, Remus Băluțeanu și La Ferla Roberto (cetățean italian). 

Doi din cei zece membri CNA au votat împotrivă, invocând calitatea politică a acționarului principal. „Eu nu vreau să votez în condițiile acestea. Nu e vorba de partid în sine, dar un om politic intră într-un acționariat cu 80%”, a spus Monica Gubernat, citată de paginademedia.ro. Celălalt vot împotrivă a fost de la Valentin Jucan.

Nicolae Daviţoiu a fost reconfirmat preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, filiala Gorj, luni seara când a avut loc conferinţa judeţeană de alegeri, în prezenţa lui Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, şi Clement Negruţ, preşedintele PMP Alba Iulia. „Am ales un birou de 25 de persoane, e destul de bine închegat format din consilierii judeţeni, consilierii municipali şi şefii de organizaţie cu cele mai bune rezultate din judeţ”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: