De-a râsu', plânsu': Anunțată de Compania de apă că a murit, apoi chemată la ghișeu

O femeie din Galaţi a fost anunţată de societatea de furnizare a apei potabile că...a murit. "Vă comunicăm că sunteți decedată și trebuie să vă prezentați să actualizăm contractul de prestări servicii!". Cam așa a sunat înștiințarea care venea la pachet şi cu ameninţarea că i se taie apa. Femeia e vie, dar s-a panicat crezând că ar putea fi trecută ca decedată în toate actele oficiale, scrie observatornews.ro.

În ziua de Bobotează, doamna Savin a aflat că...a murit. Şi comedia a continuat: aşa-zisa decedata a fost invitată la sediul societăţii de furnizare a apei potabile pentru lămuriri. 

''În termen de 5 zile de la data prezentei, să mă prezint la societate, în caz contrar suntem nevoiți să sistăm serviciile. E un nonsens. Nu înțeleg despre ce e vorba sincer.'' 

Ştiindu-se încă vie, ba chiar cu inima bătându-i un pic mai tare în piept, femeia s-a dus cu notificarea în mână la o vecină şi i-a povestit năzdrăvănia. Odată ajunsă la sediul Apă-Canal Galaţi, femeia a fost fără voie protagonista unui alt episod tragicomic. 

Anca Savin: "I-am pus funcţionarei notificarea în faţă. Insist să-mi spună numele decedatului, şi dânsa îmi spune Savin Anca şi îi arăt buletinul, reacţia e stupefiantă: ah, deci nu sunteţi moartă. Toţi tinerii care mai erau pe acolo au început să râdă - daune morale, un milion de euro să le cereţi, nicio scuză nimic". 

Ar fi gustat gluma şi doamna Savin, dacă nu s-ar fi temut că a fost declarată moartă în toate actele oficiale. 

Silviu Bacalum, director Evidența Populației: "Din evidențele noastre dumneaei este în continuare în viată, după cum se certifică și prin prezența ei". 

La mijloc ar fi fost vorba despre o greşeală umană. Compania de utilităţi a recunoscut că a fost vorba de o eroare umană, iar femeia nu trebuie să-şi facă griji că rămâne fără apă.

Petrica Pațilea, purt. de cuv. Primăria Galați: "Se va face și o anchetă internă pentru a evita situații neplăcute de acest gen pe viitor". 

Cel mai probabil, un angajat a încurcat CNP-ul Ancăi Savin cu cel al mamei ei, care a murit acum zece ani. 

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: