De ce a oferit George Clooney câte un milion de dolari prietenilor

George Clooney este unul dintre cei mai de succes actori, la ora actuală, dar și unul dintre cei mai bogați. Asta a făcut ca vedeta să-și permită să le ofere câte o valiză cu un milion de dolari celor mai buni prieteni.

Pe lângă actor, George Clooney este și producător, scenarist respectiv regizor şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lumea filmului. La Premiilor Oscar din 2006, Clooney a fost nominalizat pentru Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu original pentru Good Night, precum și Good Luck, dar și ca Cel mai bun actor în rol secundar pentru Syriana.

Actorul George Clooney a povestit într-un interviu că în 2013, pe vremea când era încă burlac, i-a invitat acasă pe 14 dintre cei mai buni prieteni ai săi și i-a dăruit fiecăruia o valiză cu un milion de dolari cash, explicând şi de ce a făcut acest gest. „Îi cunosc pe oamenii aceștia de peste 35 de ani. Am dormit pe canapelele lor când eram falit, mi-au împrumutat bani, m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie. Toți sunt incluși în testamentul meu în caz că mă lovește vreun autobuz. Și atunci m-am gândit de ce să aștept să fiu lovit de autobuz?”, a explicat actorul.

La un an după gestul generos, Clooney s-a căsătorit, iar el și partenerii săi au câștigat un miliard de dolari într-o afacere cu tequila.  În prezent averea lui George Clooney este estimată la 500 de milioane de dolari.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: