Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane

Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul știrilor, însă a dat Antena 1 pe Prima TV. Aceasta se alătură postului anterior menționat unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei.

Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, informează paginademedia.ro.

Mutarea Andreei Berecleanu la Prima TV vine la aproximativ 9 luni de la despărțirea știristei de Antena 1. Vedeta părăsit postul Intact, după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu. La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărțirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său publicat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situații impuse”.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: