Apariție de senzație, Anna Lesko în clipul lui Jennifer Lopez

Anna Lesko nu se plictiseşte şi mereu iese în evidență prin ceea ce face. Mai nou, artista a fost observată de Jennifer Lopez și apare într-un clip popular pe YouTube.

Imagini provocatoare cu Anna Lesko au devenit virale la nivel internațional. Cântăreața de la Chișinău apare într-un video distribuit de către Jennifer Lopez. Artista a realizat un nou videoclip pentru noul hit „Pa'Ti", piesă realizată în colaborare cu Maluma. Piesa lui J-Lo a devenit rapid un hit și, după cum era de așteptat, a fost instant preluată de internauți pe rețeaua socială Tik Tok.  Coregrafia melodiei s-a viralizat și mii de utilizatori Tik Tok s-au filmat dansand pe “Pa’Ti”. Anna Lesko s-a numărat printre fanii care au dansat pe „Pa'Ti" iar  J-Lo a preluat imaginile. J-Lo a folosit doar câteva dintre clipurile fanilor și a realizat o compilație pe care a făcut-o publică pe YouTube. Clipul Annei Lesko face și el parte din compilație, iar moldoveanca se poate mândri de acum cu momentul ei de celebritate alături de superstarul Jennifer Lopez.

Anna Lesko a dansat, așa cum ne-a obișnuit deja, într-un mod provocator, în timp ce frământă cocă. Îndrăgostită de gătit, Anna Lesko apare în videoclipul artistei în timp ce frământă aluatul și dansează. Imaginile cu artista din Republica Moldova au fost inserate la momentul 0:56 al clipului.

Videoclipul în care apar oameni din toate colțurile lumii a fost încărcat pe Youtube în data de 7 noiembrie și a strâns deja 220 de milioane de vizualizări.

Vizualizări: 2,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: