Jean Paler, bătut în spital

Actorul Jean Paler a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a fost internat în spitalul din Brașov. Acesta a explicat că medicii nici măcar nu treceau pe la pacienți, iar căldura era inexistentă. În momentul în care a dorit sa plece, celebrul actor a fost bătut de personalul spitalului, transmite Brașov Știri.

Jean Paler a comparat experiența sa cu cea a unui pușcăriaș, explicând că mâncarea era sub orice critică, iar un pușcăriaș o duce mai bine decât un bolnav. Actorul a fost internat în spital din cauza problemelor pe care le are cu inima, potrivit romaniatv.net.

”Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav. Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni. A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a spus Jean Paler, pentru FANATIK.

Actorul are probleme grave de sănătate, luptându-se de 12 ani cu grave afecțiuni la inimă. Jean Paler a fost operat de cinci ori, unde i s-a pus un fibrilator și patru stenturi. Cu toate astea, artistul a fost lovit și înjurat de echipa de medici și asistenți din Spitalul Tractorul.

Vizualizări: 4,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: