De ce ar trebui sa-ti faci cont la Netflix

Serviciul online de streaming Netflix a aparut in Romania in urma cu cativa ani. Daca la inceput nu s-a bucurat de foarta multa popularitate, lucrurile s-au schimbat intre timp.

Chiar si asa, foarte multa lume inca alege sa se uite la filme prin moduri mai putin legale, lucru absolut interzis in intreaga lume. Motiv pentru care vreau sa-ti spun de ce ar trebui sa-ti faci si tu cont la Netflix.

Cel mai important lucru de stiut este ca poti incerca acest serviciu GRATUIT, timp de 30 de zile. Nu te costa absolut nimic, iar daca nu-ti place, poti renunta la el.

Abonamentul cel mai scump este de 12 Euro. Chiar dac aceasta suma ti se pare mare, vreau sa subliniez ca poti impartii contul tau si cu alte persoane. Abonamentul Premium, adica cel de 14 Euro/ luna, iti da posibilitatea sa ai acces sa vizionezi pe 4 dispozitive simultan. Presupun ca nu ai nevoie de mai mult de 2, asa ca poti imparti abonamentul, iar in acest fel o sa platesti doar 6 Euro/ luna. Mai mult, e indicat sa optezi pentru acest abonament superior pentru ca ai acces la filme 4K online subtitrate. Nu cred ca mai are rost sa subliniez faptul ca este o diferenta uriasa intre un film Full HD si unul Ultra HD.

Un alt mare avantaj al celor de la Netflix este ca te poti uita la filme, seriale si documentare de pe orice dispozitiv. Fie ca vorbim de telefon, tableta, laptop, PC sau televizor smart. Iar ca experienta de vizionare sa fie una completa, daca ai un televizor cu rezolutie 4K tot continutul video o sa se vada impecabil, ca intr-un cinema.

Iti poti crea in cont mai multe profiluri, iar in functie de ce vizionezi o sa primesti si recomandari. De asemenea, poti sa aprobi sau nu daca un film ti-a placut, iar Netflix va avea grija ca urmatoarele sugestii sa fie pe placul tau. E foarte buna idea cu profiluri pentru ca fiecare persoana care are acces la cont poate sa urmareasca si sa primeasca sugestii dupa preferintele lui.

Nu in utlimul rand, te uiti la filme in format Ultra HD (4K) 100% legal. Nu trebuie sa descarci filmele pe calculatorul personal sau sa accesezi site-uri dubioase si pline de reclame. Netflix are o biblioteca vasta de continut video si iti garantez ca nu o sa te plictisesti. Spor la vizionare!

Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: