De ce este nevoit Smiley să ia o pauză vocală

Celebrul artist Smiley nu poate cânta dar nici măcar nu poate vorbi în aceste zile. La recomandarea medicilor acesta a fost nevoit să își anuleze toate concertele și să ia o pauză vocală de o săptămână.

Aflat în juriul de la Vocea României, solistul ar trebui să revină rapid la celebra emisiune. Acesta a anunțat însă că și-a pierdut vocea și că urmează să intre în pauză vocală necesară pentru a se recupera. ”Laringita acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: «Ne vedem noi!» doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!'', a scris Smiley pe pagina personală de pe o rețea de socializare, acolo unde artistul comunică acum mai des cu fanii.

Medicii i-au recomandat să fie foarte atent la ce bea sau mănâncă în aceste zile având parte și de tratament medicamentos. Nu are voie să stea în frig sau curent după cum i-au mai recomandat specialiștii.

Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: