Cătălin Măruță are probleme serioase de sănătate și se va opera

Vedeta Pro TV Cătălin Măruță are probleme grave de sănătate și a spus că trebuie să se opereze cât mai repede, deoarece situația se poate agrava. Prezentatorul are ligamentele încrucișate rupte la un picior după ce s-a jucat pe plajă cu fiul său.


Celebrul prezentator de televiziune a povestit pentru ego.ro cum s-a ales cu aceste probleme dureroase. Îl supără foarte tare la mers, însă încă nu și-a găsit timpul necesar pentru a merge la doctor, să se opereze. Mai exact, vedeta Pro TV are ligamentele încrucișate rupte la un picior. „Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal, numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte, pe care, de obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. În vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă, m-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv”, a povestit Cătălin Măruță pentru ego.ro.

Prezentatorul a spus că are încredere în medicii din România și urmează să opereze la noi în țară, însă nu găsește timpul necesar pentru asta. „Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac”.

Fiind disperat să se trateze pentru această afecțiune, care de altfel nici nu se tratează, ci doar se operează, colegii săi de platou i-au făcut o farsă. Aceștia i-au spus că au reușit cumva să-i facă o programare la medicul lui Donald Trump, care se află cu treabă prin România și l-au dus la un presupus medic ortoped. Măruță și-a dat seama că e o farsă abia când presupusul medic i-a recomandat să meargă la un șaman.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: