De ce fiecare depozit are nevoie de un transpalet manual

Daca detineti orice fel de depozit de distributie sau de productie, transpaleti sunt un echipament esential pe care sa-l aveti la dispozitie. Astfel de piese de echipament fac incarcarea si descarcarea usoare. Dar, exista mult mai multe beneficii care vin din a avea aceste transpalete manuale la indemana. Iata cinci lucruri pe care un transpalet le poate face pentru afacerea voastra. Transpaletii vin in ajutor si fac lucrurile incredibil de usoare si mult mai rapide.

In plus, eficienta si reducerea costurilor sunt aspecte imperative atunci cand vine vorba de operatiunile din fabrica si depozit. 

Transpaletii manuali ofera practic eficienta si economia necesara pentru deplasarea marfurilor in depozite. Amplasarea marfurilor pe transpaleti este mult mai usoara datorita suprafetei plane si stabilitatii acestora. Ei sunt intr-adevar mai usor de manevrat si depozitat datorita naturii lor uniforme. Storeexpert.ro ofera transpaleti manuali care se potrivesc unui muncitor ca o manusa. Practic, transpaletii manuali sunt utili pentru ca nu doar usureaza incarcatura, ci ajuta si la deplasarea mai usoara a acestora dintr-un loc in altul.

In plus, datorita manevrabilitatii sale simple, virajele, deplasarea inainte si inapoi sunt limitate doar la cat de largi sunt culoarele din firma. Operate manual sau cu ajutorul bateriei, acestea pot gestiona incarcaturi largi de diferite dimensiuni si chiar le pot stivui unele peste altele, reducand astfel timpul necesar pentru mutarea marfurilor.

Prin urmare, este important sa alegeti transpaleti care pot satisface afacerea voastra. Paletii de mana au devenit din ce in ce mai populari in depozite, magazine de vanzare cu amanuntul, fabrici de productie si fabrici din multe tari, datorita a cat de eficienti sunt si a costurilor reduse.

In comparatie cu stivuitoarele, transpaletii manuali sunt substantial mai ieftini si ocupa mai putin spatiu in timp ce indeplinesc mai mult sau mai putin aceleasi sarcini pe care le poate face un stivuitor. Datorita dimensiunilor lor mici, totul este mult mai eficient. 

De asemenea, transpaletii vin si cu incuietori de siguranta si manere montate manual, care functioneaza ca acel nivel suplimentar de siguranta. Unele modele de transpaleti manuali au cantare incorporate care permit operatorilor sa cantareasca marfurile plasate pe el. Pe scurt, este intotdeauna o idee buna sa investiti intr-un transpalet manual pentru a imbunatati eficienta depozitului  intr-un mod mai economic si mai eficient.

Angajatii petrec prea mult timp incarcand sau golind incarcatura unui camion? Acest lucru se poate datora faptului ca trebuie sa faca mai multe drumuri si miscari pentru asta. Puteti reduce acest timp semnificativ atunci cand va asigurati ca fiecare persoana are acces la un transpalet. Folosind acest echipament, angajatii pot naviga mai bine pe mai multe culoare in timp ce transporta unitatile grele. Nu mai trebuie sa mearga unul cate unul. Acest lucru arata cat de eficient devine orice altceva.

O productie mai buna in depozit inseamna niveluri mai ridicate de satisfactie a clientilor. Cand incarcati si descarcati lucrurile din camion mai repede, le puneti mai repede in mainile consumatorilor. Clientii vor incepe sa observe aceasta diferenta cu cat folositi mai mult transpaleti. Ei vor vedea o tendinta in perioada de timp scurtata de la plasarea comenzii pana la onorare. Acest lucru poate duce la niveluri mai ridicate de comenzi repetate si de loialitate a clientilor, care sunt intotdeauna bune pentru afaceri.

Oricat de grozavi sunt clientii, nu ati fi acolo unde sunteti fara angajatii pe care ii aveti. Trebuie sa aveti grija ca acestia sa nu fie raniti la locul de munca. Adesea, leziunile apar atunci cand corpul face un efort excesiv. Avand in vedere munca grea a unui depozit, nu este neobisnuit sa vezi astfel de evenimente. Din fericire, cricurile pentru paleti pot ajuta la reducerea ratei de vatamare in afacerea voastra.

Cand cresteti ratele de productie si standardele de siguranta, intregul mediu de lucru se schimba. Angajatii vor avea mai putine sanse sa se forteze pe masura ce timpul trece. Se vor simti mai odihniti si mai apti pentru munca. Acest lucru creeaza un ciclu pozitiv de schimbare. Oamenii vor aparea probabil cu o dispozitie mai buna si cu mintile mai limpezi, gata sa se concentreze asupra zilei ce urmeaza. Ca atare, se vor face mai multe in mai putin timp.

Intre economisirea orelor suplimentare si procesarea comenzilor la un ritm mai rapid, va puteti astepta sa va vedeti finantele crescand. Gestionarea mai multor comenzi inseamna obtinerea de mai multe profituri. Reducerea orelor suplimentare si a costurilor c concediile medicale inseamna ca va puteti pastra profiturile si le puteti folosi pentru alte investitii in afaceri. De-a lungul timpului, valoarea unui transpalet se va amortiza practic de la sine.

Transpaletul manual este actionat printr-un maner care ridica si coboara furca. Acest tip de transpalet este de obicei folosit pentru ridicarea unor cantitati mici de paleti sau intr-un depozit mic. Transpaletul mecanizat este cu mult superior, deoarece poate parcurge o distanta mai mare, poate ridica greutati mai grele, astfel incat mai multi paleti pot fi ridicati in orice moment si poate atinge niveluri mai mari decat un transpalet manual. Prin urmare, daca trebuie sa mutati si sa stivuiti cantitati mari de paleti intr-un mediu de depozitare mare, atunci aveti intr-adevar nevoie de un transpalet mecanizat pentru a face aceasta lucrare.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: