Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Invitație pentru copii la Hora Unirii

Centrul comercial Shopping City Târgu Jiu vine cu un program special pentru data de 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române. În intervalul orar 14:00 -16:00, vor avea loc manifestări dedicate copiilor, care să le amintească de tradițiile și obiceiurile poporului român. De asemenea, va fi organziat și un atelier creaţie, în cadrul căruia cei mici vor realiza steagul şi harta României folosind seminţe naturale.

Copiii îşi vor pune imaginaţia la lucru într-un mod distractiv şi creativ, şi vor putea socializa şi cu alţi prichindei. Tot pentru ei vor avea loc și un spectacol de teatru şi hora unirii. Prin intermediul unor scene de teatru, micii spectatori se vor conecta la istoria românilor şi la evenimentele petrecute în urmă cu un secol. De asemenea, copiii vor avea parte și de facepainting.

Cei mici vor primi baloane modelate în diverse persoanje simpatice, în spatele cărora se află poveşti interesante. ”Vă aşteptăm cu mic cu mare la Shopping City Târgu Jiu să încingem o horă veselă în cinstea României şi a românilor!”, au transmis reprezentanții Shopping City Târgu Jiu.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: