De ce nu vor medicii să lucreze la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj

Informațiile negative care au tot fost prezentate în decursul timpului în spațiul public chiar de către unele persoane din interiorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj i-a determinat pe medici să nu își dorească să lucreze în cadrul unității medicale. Aceasta este concluzia la care a ajuns noul director al Ambulanței Gorj cu privire la deficitul de medici.

„Oferim salarii atractive, doar că medicii au preferat liniștea din interiorul instituției, adică evitarea scandalurilor și a apariției prin mass media, lucru care s-a tot întâmplat până acum. Eu garantez că nu se va mai întâmpla, sau cel puțini în termenii în care au fost până acum deoarece foarte multe informații care au apărut au fost și nuanțate și nu au reflectat întotdeauna chiar realitatea. Din păcate, informațiile au plecat de aici, din interior. Vreau să fiu un manager deasupra luptelor sindicale, pentru că nu îmi doresc așa ceva. Eu solicit salariaților să își efectueze atribuțiile din fișa postului și nimic mai mult“, a spus Tiberiu Tătaru la postul Accent TV.

Tiberiu Tătaru anunță și o primă măsură ”sindicală”, majorarea sporului.  ”În viitor iau în calcul chiar majorarea sporului pe care îl oferim în acest moment salariaților și acest lucru este posibil să-l reușim de anul viitor, pentru că activitatea într-un serviciu este foarte grea și solicitantă, stresantă, iar oamenii merită totul. Dacă voi fi în situația să dețin resurse financiare suficiente, primul lucru pe care îl voi face va fi să majorez salarizarea oamenilor“, a mai spus acesta.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: