De ce a menajat Reghecampf titularii la ultimul joc al Craiovei

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru meciul de baraj cu FC Botoșani. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a explicat deciziile tactice de a menaja mai mulți titulari pentru meciul de la barajul pentru Conference League.

Oltenii nu-l vor putea folosi pe Bancu, acesta  fiind suspendat, şi aveau deja trei jucători la limită de cartonaşe galbene care au fost menajaţi. Alţi jucători au fost menajaţi din cauza unor mici probleme medicale sau a oboselii acumulate în campionat. „A trebuit să ne gândim și la viitorul meci, care e foarte important pentru noi. Aveam 3 jucători la limită cu cartonașe: Crețu, Markovic și Gustavo, plus Screciu care din nou a acuzat dureri la genunchi și a trebuit să îl menajăm. Vătăjelu și Ivan, care au jucat toate meciurile, Bancu, suspendat. A trebuit să ne gândim și la următorul meci, de vinerea viitoare, cu Botoșani, care e mult mai important pentru noi, dar mă bucur că jucătorii care au intrat i și-au făcut treaba, absolut toți. FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Orange Sport.

Tehnicianul oltenilor a vorbit și-a dat cu părerea și despre suspendarea de 6 etape pe care Nicușor Bancu a primit-o după cartonașul roșu încasat în manșa retur din semifinalele Cupei României.  „Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abțin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta. Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”, a mai precizat Reghe.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: