De partea cui este primarul Romanescu? "Dacă vrei ridicători de mâini, nu faci performanță"

O fotografie apărută pe rețelele de socializare a stârnit controverse în lumea politică de la Gorj. După ce președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, și-a arătat intenția de a mai candida pentru un nou mandat, au început să vină și reproșurile. Deputatul și-a făcut o fotografie de grup cu susținătorii, însă din peisaj au lipsit senatorul Ion Iordache și primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu spune că nu a considerat să stea alături de Vîlceanu la fotografie, mai ales că nu are o opțiune clară de susținere. Un reproș adus deputatului liberal din partea edilului a fost legat de faptul că Vîlceanu nu se bate în fața PSD pentru a câștiga alegerile. Întrebat dacă se află de partea lui Iordache, Romanescu nu a negat faptul că există posibilitatea să apară și o altă fotografie.

”Neavând o opțiune foarte clară, am considerat că nu trebuie să particip la acea fotografie, prezentare a candidaturii domnului Vîlceanu. În funcție de decizia pe care o iau, voi vedea ce este de făcut. Dan și-a anunțat candidatura de mai mult timp. În politică, surprizele pot să apară oricând. Este posibil să existe și o altă echipă. Eu nu îmi doresc o fractură în Partidul Național Liberal. Poate exista o altă echipă cu alte principii, idealuri sau strategie. Sunt câteva organizații din județ care performează bine. Suntem într-o competiție cu PSD de 21 de ani și nimeni nu câștigă la județ. Cineva trebuie să își pună un semn de întrebare”, a spus Marcel Romanescu.

Tot primarul mai spune faptul că în Biroul Permanent Județean al PNL Gorj există doar ”ridicători de mâini”. ”Trebuie să ne putem întrebări permanent. De ce oare l-am pierdut pe domnul Bobaru la Bumbești Jiu, pe primarul de la Bălești? Nu se fac lucruri de acest gen. În Biroul Permanent Județean, în loc să bage oameni care aduc voturi, au băgat oameni care să-i fie loiali și atât. În politică te costă. Dacă vrei doar ridicători de mâini care să susțină politica ta, este bine, dar nu faci performanță”, a mai afirmat acesta.

Nici primarii de la Turceni și Rovinari nu au fost în fotografia de susținere a lui Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 2,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: