Horoscop

Berbec

Multă lume vă priveşte astăzi, fie în plan personal, fie în plan profesional. Este bine să vă alegeți prudent ţinutele, gesturile, vorbele, acţiunile pentru că foarte uşor ceilalţi pot interpreta greşit totul. Există riscul să vi se deterioreze imaginea publică, poziţia socială sau relaţiile cu persoane influente. Ţineți cont de sfaturile celor apropiaţi, mai ales când vine vorba despre reuniuni sociale.

Taur

Intervin chestiuni specifice unei călătorii îndepărtate sau discutați cu cei apropiaţi despre asta. Partenerul de viaţă sau sarcinile de lucru care vă revin în cadrul unui parteneriat profesional vă temperează elanul de a face lucrurile numai cum doriți. Țineți cont de sfaturile celorlalţi, pentru că deocamdată există riscul să nu observați detaliile neplăcute ale acţiunilor în care vreți să vă implicați.

Gemeni

Ziua vă aduce cheltuieli importante pe taxe, facturi sau legate de moşteniri. Segmentul financiar vă poate da bătăi de cap, deoarece cheltuiți sume consistente de bani la care ar trebui să participe şi ceilalţi, respectiv partenerul de viaţă, rudele sau partenerii de afaceri. Ar fi bine să fiți mai atent cu bugetul şi să stabiliți clar o limită până la care să permiteţi altora să profite de dumneavoastră.

Rac

Este o zi în care tendinţa de a vă raporta la alţii este accentuată. Dacă sunteți atent la vorbele, gesturile sau acţiunile celorlalţi veți constata multe similitudini. Însă veți descoperi şi aspecte mai mult sau mai puţin plăcute. Sunt momente deosebite pentru a găsi soluţii de îmbunătăţire a laturilor personale care necesită îmbunătăţiri.

Leu

Provocările zilei vin dinspre segmentul profesional. Se pare că sarcinile de lucru pe care le aveți de îndeplinit la serviciu trebuie rezolvate mai repede. Puţin probabil să fiți ajutat de colegi, aşa încât mobilizați-vă şi lucrați cât puteți de bine. Pe de altă parte, vă pot necăji afecţiuni ale sistemului renal sau ale segmentelor capului. Fiți prudent şi îngrijiți-vă corespunzător.

Fecioară

Astăzi doriți să vă puneți în valoare, dar mai mult prin aprecierile şi afecţiunea primite de la ceilalţi. Din cauza unei comunicări defectuoase este posibil să fiți înţeles greşit sau cei dragi, la rândul lor, să se exprime faţă de dumneavoastră într-un mod neplăcut. Controlați-vă reacţiile şi renunţați la a aştepta dovezi de iubire.

Balanţă

Se întrezăresc tensiuni în relaţiile familiale. Pe de o parte, de vină sunt bugetul comun cu membrii familiei şi bunurile patrimoniale. Însă, pe de altă parte, din cauza unor rude sau cunoştinţe comune sunt posibile discuţii aprinse referitor la problemele acestora, care interferează astăzi cu treburile tale. Ar fi bine să vă ocupați doar de interesele personale şi numai după aceea să vedeți dacă puteți ajuta pe cineva.

Scorpion

Este o zi cu multe gânduri neliniştitoare, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le puteți transforma în gânduri pozitive. Absolut totul are cel puţin două faţete, astfel încât priviți şi alte posibilităţi de manifestare a situaţiilor în care sunteți implicat. Sunt posibile discuţii cu rudele şi prietenii apropiaţi, însă temele principale vor fi personalitatea şi felul în care relaţionați cu ceilalţi în ultima vreme.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli pe diverse, mai mult sau mai puţin folositoare. Oricâtă economie v-ați impune, lucrurile se aranjează în aşa fel încât până la urmă tot cheltuiți destul de mult. Într-un fel, din umbră parcă sunteți dirijat de o mâna nevăzută, care vă îndeamnă să faceți tot soiul de investiţii. Minunat este că vă alegeți cu obiecte sau servicii personale deosebite și le faceți şi niscai mofturi celor dragi.

Capricorn

Sunteți orientat spre planurile personale. Este o zi minunată pentru a vă revizui comportamentul, atitudinea faţă de unele persoane din anturajul apropiat care v-au creat neplăceri, dar şi pentru a schimba direcţiile profesionale gândite mai demult. Cu toate că stările neliniştitoare pot fi frecvente, dacă vedeți mai mult partea plină a paharului veți depăşi ziua cu succes.

Vărsător

Este o zi în care ar fi bine să vă odihniți şi să stați departe de zonele aglomerate. Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care înţelept ar fi să vă îngrijiți corespunzător. Se pot activa afecţiuni mai vechi ale sistemului renal sau segmentelor capului. Alegeți un loc liniştit, drag sufletului, şi meditați la situaţiile în care sunteți implicat.

Peşti

Constatați că prietenii sau persoanele care vă sprijineau în segmentul profesional vă fac tot soiul de reproşuri sau pur şi simplu se îndepărtează de dumneavoastră. Disputele pornesc de la faptul că mentalitatea pe de o parte este diferită de a lor, însă pe de altă parte respingeți orice alte opinii sau sugestii venite de la alţii.

Vizualizări: 1,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: