Debut cu dreptul pentru fetele de la CSM la turneul de la Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor să câştige şi cel de-al treilea turneu al seriei B, care loc în acest week-end la Sala Sporturilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a debutat cu o victorie obţinută vineri în faţa echipei CSM Reşiţa.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au înregistrat vineri prima victorie de la turneul 3 al seriei B, scor 32-23, la pauză 18-10, în fața echipei CSM Reșița.

Antrenorul Liviu Andrieş îşi doreşte ca echipa pe care o antrenează să-şi treacă în cont încă trei victorii la acest turneu. Chiar dacă echipa sa a obţinut victorii pe linie la turneul al doilea al seriei, antrenorul a fost uşor nemulţumit de jocul prestat de elevele sale şi vrea ca la turneul 3, jocul echipei să arate mult mai bine. „Sunt echipe cu jucătoare tinere, de valoare, și care au calitate la acest turneu. Sper ca jocul nostru să fie mult mai concludent și inspirat în comparație cu turneul trecut. Sper să ne trecem în clasament încă trei victorii, îndreptându-ne cu pași mari spre turneul de baraj”.  Cristina Georgiana Predoi şi Ana Maria Diaconescu lipsesc de pe teren la acest turneu, ambele fiind accidentate. Şi ucrainianca Anna Ivanenko, recent venită la echipă, va absenta de la acest turneu, din motive personale, ea fiind învoită de conducerea clubului.

Sâmbătă, CSM Târgu Jiu va juca de la ora 11:00 cu Gloria Bistriţa iar duminică are programat ultimul meci cu CNE Sf.Gheorghe, de la ora 16:20. Cu maxim de puncte, 24, şi victorii pe linie în acest sezon, CSM Târgu Jiu este liderul Seriei B în Divizia A.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: