U Cluj pune tunurile pe arbitru: A avut o altă Sarcină  

Universitatea Cluj îl distruge pe Andrei Antonie, arbitrul meciului cu ACS Viitorul Târgu Jiu care a avut numeroase greşeli de arbitraj la meciul din Cupa României. Clujenii îl asociază pe arbitru, printr-un joc de cuvinte, cu patronul echipei, Nicolae Sarcină.

Universitatea Cluj a părăsit Cupa României în faza sferturilor de finală, după un joc în care toate lucrurile păreau să-i fie favorabile în a obține o calificare istorică în semifinale. Desfășurarea meciului a luat o întorsătură neașteptată pentru clujeni în special în ultimele 20 de minute, datorată mai ales arbitrajului lui Andrei Antonie, cavaler al fluierului din lotul de Liga 1, după cum a informat liga2.ro.

Clubul clujean a emis un comunicat de presă în care își spune dezamăgirea față de centralul Andrei Antonie. Cu un joc de cuvinte în care se pomenește de ”Sarcină”, numele finanțatorului clubului ACS Viitorul Târgu Jiu, Nicolae Sarcină, ardelenii speculează că Antonie ”ar fi avut o cu totul altă Sarcină” în acest meci, practic, acuzândul că ar fi avut o înțelegere cu oaspeții, mai susțin cei de la liga2.ro. ”Respectăm Cupa României, pentru clubul nostru fiind o competiție a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finala din 2015. Competiția ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar ușor de ascuns sub preș în fotbalul original de la noi. Fără să căutăm vreo scuză pentru rezultatul negativ, remarcăm că arbitrajul din această seară a reprezentat o jignire la adresa competiției, a fotbaliștilor din cele două echipe, dar și a arbitrilor care își fac meseria cu onestitate și împart dreptatea cu ochii doar pe teren. E ca și cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară. Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să „respire”. Cealaltă variantă, „să te faci frate cu dracu’ până treci puntea”, am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei. Și, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier aiurea face cât 100.000 de vise spulberate, lăsam aici, pentru „istorie”, câteva imagini din partida de astăzi”, se arată în comunicatul clubului Universitatea Cluj, făcând trimitere la cei 100.000 de suporteri activi ai clubului.

Pentru istoria acestui meci, U Cluj a publicat și un videoclip cu cele două faze interpretate greșit de arbitru și care au contribuit decisiv la soarta meciului în care se vede clar cum, în minutul 42, Ilieș a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului iar în minutul 73, Acka a fost lovit cu cotul în față, în careul de pedeapsă.

Galerie foto


Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: