Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Grecu, scos "țap ispășitor" pentru eşecul cu Petrolul

Constantin Grecu spune că a fost dat afară de la Pandurii de către antrenorul Călin Cojocaru după meciul pierdut cu petrolul Ploieşti. Jucătorul a făcut acuzaţii grave la adresa antrenorului, mergând până la aceea că „a făcut echipa ca să piardă”.

Căpitan al echipei Pandurii la primul meci oficial din acest an al echipei Pandurii, Constantin Grecu, nu va mai juca pentru echipa din Târgu Jiu după ce a fost dat afară de antrenorul Călin Cojocaru. După ce i s-a spus să plece, Grecu a explicat la Accent Tv că antrenorul l-a scos ţap ispăşitor după meciul cu Petrolul, acuzând chiar că antrenorul principal a făcut echipa ca să piardă ultimul meci. „M-a scos pe mine ţap ispăşitor după meciul cu Petrolul că nu „măcăn” în teren. Păi aici nu suntem la grădina zoologică să avem raţe, ce trebuia să fac. Mă acuză pe mine că sunt căpitan şi că eu trebuia să vorbesc în teren dar el nu îşi asumă nimic. Să se uite că a făcut echipa strâmb, nu poţi să mă pui pe mine, care sunt fundaş stânga, să mă bagi fundaş central. La închidere l-a băgat pe Habet care nu e mijlocaş la închidere. Mi s-a părut că a făcut echipa ca să piardă, aşa cred eu”, a declarat Grecu la Accent Tv, acuzând şi faptul că antrenorul Cojocaru a organizat şi un amical la mijlocul săptămânii, deși echipa are o deplasare lungă la Bacău: „Nu este posibil ca după meciul cu Petrolul, să programezi un amical la Rovinari, la nici 48 de ore supă meci, şi să joace cu aceiaşi jucători care au evoluat cu Petrolul, având meci greu cu Bacăul sâmbătă, adică meci decisiv, ultima şansă”.

Pandurii Târgu Jiu va avea un meci dificil sâmbătă, în deplasare, cu vecinii din clasament de la Aerostar Bacău.

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: