Optimism la Craiova înaintea jocului cu FC Botoşani

Oltenii sunt optimişti cu privire la viitorul echipei dar şi la câştigarea titlului în acest sezon. Atacantul Alexandru Tudorie s-ar bucura foarte mult să câştige titlul cu Universitatea Craiova şi să sărbătorească alături de fani.

Atacantul Universităţii Craiova, Alexandru Tudorie, speră să câştige primul său titlu din carieră, cu echipa din Bănie, şi să-l poată sărbători cu fanii olteni alături. Absent de pe teren în ultimele luni, atât din cauza acidentărilor, dar şi a lipsei de formă sportivă, Alex Tudorie a fost introdus pe final în meciurile cu Chindia de noul antrenor al vicecampioanei, Marinos Ouzounidis, şi a avut o evoluţie promiţătoare, trecându-şi în cont o bară, la partida din sferturile Cupei României. „Ar fi important pentru mine să câştig un titlu cu Craiova, ar fi primul pentru mine, cu o echipă puternică, dar mai ales pentru echipă, fiindcă sunt 30 de ani de la ultimul, ar fi foarte frumos să sărbătorim un nou campionat câştigat. Ar fi superb să luăm titlul, dar să fie şi suporterii cu noi, asta ar fi ideal. Mă bucur că joc din nou, că mister îmi dă încredere, sper să joc din ce în ce mai bine. Echipa naţională este visul oricui, deci şi al meu, dar eu nu am jucat în ultima perioadă nici la Craiova, aşa că nu pot să mă gândesc la naţională. Vreau să prind cât mai multe minute aici, vedem apoi” a declarat Alex Tudorie, care va împlini luna aceasta 25 de ani.

Atacantul împrumutat pentru acest sezon de la Arsenal Tula este optimist înaintea duelului cu FC Botoşani, menţionând că atmosfera la echipă este bună şi obiectivul este victoria, chiar dacă în ultima perioadă oltenii au marcat destul de puţin. „Este un meci dificil, Botoşani este o echipă bună, care se bate la play-off, va fi un meci echilibrat, dar eu spun că suntem mai buni şi jucăm acasă, chiar şi fără public, deşi aveam mare nevoie de fani, le simţim lipsa de mult. Am uitat meciul cu Chindia din campionat, acum ne aşteaptă altul, atmosfera este bună, ne-am antrenat bine şi abia aşteptăm să jucăm şi, sper eu, să câştigăm. În ultima perioadă nu prea am marcat, dar sperăm să câştigăm şi cu 1-0, nu contează cu cât învingi şi cine marchează, punctele sunt importante” a declarat Tudorie.

Evaluat la 400.000 de euro pe transfermarkt, Alexandru Tudorie are 6 prezenţe în acest sezon la Universitatea Craiova, adunând în total 126 de minute.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: