Meci uşor, acasă, pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni duminică, pe teren propriu, pe CSM Reşiţa, în etapa a 18-a din Liga 2. Echipa lui Flavius Stoican porneşte ca favorită la acest meci pe care îl dispută pe teren propriu, echipa având un moral bun după victoria şi primele din cupă.

ACS Viitorul Târgu Jiu are şansa de a obţine prima victorie din acest an, în campionat, în faţa CSM Reşiţa, o echipă care nu îşi regăseşte candenţa după pauza de iarnă. Echipa lui Flavius Stoican vine după două eşecuri în campionat dar are avantajul unui moral bun după meciul din Cupa României. Calificarea în semifinalele cupei a adus în conturile jucătorilor 35.000 de euro, dacă s-a menţinut plafonul de premiere al FRF din sezonul trecut. Cu tot scandalul care a urmat meciului de la Cluj, gazdele acuzând arbitrul de viciere de rezultat, ACS Viitorul merge mai departe în cupă dar are nevoie de puncte şi în campionat pentru a mai putea spera la un loc în play-off.  

Reşiţenii trec printr-o perioadă nefastă şi au două eşecuri în acest an, cu FK Csikszereda şi cu Dunărea Călăraşi, iar antrenorul Alin Minteuan nu își explică momentele prin care trec jucătorii și de ce această perioadă e una atât de negativă, din punct de vedere sportiv.  „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”, a declarat cu amărăciune antrenorul Alin Minteuan care nu găsește explicații pentru jocul slab al elevilor săi: „Nu știu ce se întâmplă în această perioadă. Un semnal de alarmă a fost la meciul de la Miercurea Ciuc, unde nu ne-am prezentat foarte bine. Am intuit ceea ce va urma, deoarece în acea deplasare lucrurile n-au arătat cum trebuie. Din păcate, și la meciul cu Dunărea am suferit extrem de mult. Ne așteaptă un alt meci greu, deoarece jucăm cu echipe care se află în partea superioară a clasamentului”.


De situaţia de degringoladă din lotul reşiţenilor pot profita acum cei de la ACS Viitorul pentru a putea urca din nou pe un loc de play-off, echipa lui Stoican ajungând pe locul opt după primele două eşecuri din acest an.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: