Portarul pandurilor, convocat la echipa națională

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Leonard Aldescu, a fost din nou convocat în lotul lărgit al echipei naţionale U 18. Naționala Under 18 a României va susține  două meciuri amicale cu naționala Ungariei.

FRF a transmis o nouă convocare pe adresa clubului Pandurii Târgu Jiu, tot pentru portarul Leonard Aldescu, care fusese convocat și în februarie la lot. Acesta este convocat să participe cu lotul naţional Under 18 ani la două meciuri amicale, în Ungaria.

Echipa națională a României U18 va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 13 - 18 martie 2021. Reunirea lotului va avea loc în ziua de 13 martie 2021, la ora 19:00 la Centrul național de Fotbal de la Mogoșoaia. Pe perioada desfășurării stagiului de pregătire se va disputa și o dublă amicală în fața selecționatei Under 18 a Ungariei. Aceste meciuri sunt programate in zilele de 16 și 18 martie 2021 la Debrecen. Deplasarea în Ungaria va avea loc la data de 15 martie, revenirea în țară fiind prevăzută imediat după al doilea joc, după cum a informat oficial Pandurii. Aldescu se află pe lista preliminară a selecționerului U19, Adrian Văsîi, formată din 29 jucători monitorizați în competițiile interne. O decizie privind lotul final, care va fi format din 22 jucători, va fi luată pe 6 martie 2021, dată la care FRF va reveni cu confirmări către toate cluburile la care sunt legitimați jucătorii convocați. Lotul este unul lărgit dată fiind pandemia de coronavirus, fiind posibil ca unii jucători să fie infectați și să nu poată onora invitația. Jucătorii vor fi nevoiți să efectueze două teste RT-PCR, unul fiind deja efectuat, iar cei care se vor regăsi în lotul final trebuie să efectueze un al doilea test în data de 10 martie.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: