Decesul medicului Popescu a șocat toți cunoscuții. „Ținea o cură de slăbire și chiar spunea că se simte bine”

Vestea morții medicului Costinel Popescu a picat ca un trăsnet peste toate cadrele medicale din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Medicul urma de câteva luni o cură de slăbire, la indicațiile unui nutriționist, și chiar se bucura că a slăbit și se simte bine. Marți dimineață, soția sa l-a găsit inconștient și a chemat medicii să-l salveze, dar a fost prea târziu. Inima sa a încetat să mai bată.

Costinel Popescu a fost director medical al unității spitalicești din Târgu Jiu până în această vară, când și-a dat demisia. A obținut apoi, prin concurs, postul de medic șef de secție la Boli Infecțioase și era unul dintre cei mai apreciați și bine pregătiți medici din Gorj.

Marți dimineață, medicului i s-a făcut rău acasă. „În această dimineață (n.r. marți), a fost solicitată o Ambulanță. A ajuns echipajul acolo, s-a început resuscitarea, dar fără succes, fiind declarat decesul”, a explicat managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Din primele informații, doctorul ar fi suferit un infarct. „Sunt chiar acum în cadrul Secției Boli Infecțioase unde a lucrat până în prezent domnul doctor Popescu. Ne pare rău la toți de ce s-a întâmplat. Nu știm nici noi prea multe amănunte. Dânsului i s-a făcut rău de dimineață, a fost chemată Salvarea, s-a încercat resuscitarea dânsului. Infarct a făcut”, a mărturisit Dumitru Vienescu, managerul interimar al spitalului din Târgu Jiu.

De câteva luni, medicul Costinel Popescu urma o cură de slăbire și reușise să slăbească mult. Nu s-a plâns vreo clipă că ar avea probleme de sănătate sau că se simte rău. „Noi am luat legătura și cu soția. Am vrea să știm data înmormântării. Tot spitalul regretă ce s-a întâmplat asta. Nu spun eu că din cauza stresului, dar solicitarea este destul de mare. Ținea și o cură de slăbire din câte am înțeles, nu dădea probleme că ar avea probleme de sănătate. Chiar se simțea foarte bine după ce a slăbit”, a mai adăugat Vienescu.

Vizualizări: 5,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: