Bilanț tragic în Gorj: Circa 20 de incendii într-o lună! Două persoane și-au pierdut viața

Două persoane și-au pierdut viața în incendii izbucnite în Gorj de la începutul lunii trecute și până în prezent. Pompierii trag un nou semnal de alarmă și îndeamnă gorjenii să verifice sobele, coșurile de fum, alte instalații de încălzire și instalațiile electrice. În total, 17 incendii au avut loc în ultimele săptămâni în județul nostru.

 

În cele mai multe cazuri, cauzele care au dus la producerea incendiilor au fost legate de instalațiile de încălzire. „De la începutul lunii noiembrie și până în prezent am gestionat 17 situații de urgență generate de incendiile la locuințe pe teritoriul județului Gorj. Am făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a salva vieți și bunuri, dar, din păcate, au existat și două situații tragice! Două persoane și-au pierdut viața în urma unor incendii izbucnite la locuințe! În majoritatea cazurilor cauzele probabile de producere a incendiilor au fost legate de aparatele de încălzit sau coșurile de fum necurățate, defecte sau amplasate necorespunzător față de material combustibile. Fii responsabil! Asigură-te că te protejezi și că îți protejezi familia”, este mesajul celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

 

Pompierii sfătuiesc gorjenii să verifice foarte bine sobele și coșurile de fum înainte să aprindă focul ca să poată preveni o tragedie.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: