Defilare cu torțe, foc de tabără și hore la zilele unei comune din Gorj

Zilele comunei Bolboși vor fi organizate pentru prima dată anul acesta. Timp de trei zile, începând din 12 august, localnicii sunt așteptați în târgul săptămânal unde autoritățile locale organizează o serie de evenimente. Nu va lipsi muzica bună, mici, berea și sunt așteptați cât mai mulți comercianți.

Autoritățile locale au organizat până la ultimul detaliu prima ediție a ”Zilelor comunei Bolboși”, în perioada 12-14 august în locația târgului săptămânal.

Festivitățile vor începe în data de 12 cu un spectacol de muzică populară și hore susținut de copiii din localitate urmat de festivitatea de premiere a acestora.  Pentru ziua următoare sunt programate o serie de competiții sportive, un spectacol de muzică populară precum și o defilare cu torțe și hore în jurul focului de tabăra. Seria evenimentele se va termina duminică seara cu un spectacol susținut de Formația Triton și prietenii, Mirela Lăcătușu și Florin Vasilică acompaniat de Taraful de la Teleorman.  

”Până acum se organiza în bâlci de Sfânta Maria adică pe 15 august și nu puteau participa mulți oameni pentru că fiind hramul satului majoritatea aveau invitați și petreceau acasă. De aceea, am decis să organizăm zilele comunei înainte de această sărbătoare pentru a da posibilitatea localnicilor să se distreze. De aceea îi așteptăm să participe în număr cât mai mare”, a declarat primarul din Bolboși

De la eveniment nu vor lipsi micii, berea și comercianții. Un foc de artificii va încheia seria evenimentelor.

Vizualizări: 3,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: