Delicii turcești și mediteraneene, în centrul Târgu Jiului

Preparatele turcești și meditaraneene vor face deliciul gurmanzilor la sfârșitul săptămânii viitoare la Târgu-Jiu. Timp de trei zile Piața Prefecturi va fi destinația preferată a gurmanzilor. 

"Festivalul unde vei găsi varietatea cea mai larga de fructe de mare, vine in orașul tău! Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomica Mediteraneană Live, senzaționala unde vedeta va fi: “KING CRAB”,alături de preparate precum: Creveți, Caracatiță, Paella, Pui de Balta, Homari, Rapane, Scoici, Fritto Mișto, Creveți în sos de unt și usturoi, Lobster, Raci, Langustine și multe altele", anunță organizatorii. 

Pentru iubitorii de dulciuri și juniori organizatorii evenimentului au pregătit: Plăcinte Turcești Preparate Live, Baklavale (cea mai variata gamă), Tantuni, Înghețată Turcească, iar fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsii Kofte, Cotlet de berbecuț la grătar, Adana Kebab, Frigărui de pui/vită la grătar, Șiș Kebab.

Atmosfera va fi întreținută de DJ pe tot parcursul evenimentului care se va desfășura în perioada 29 septembrie-1 octombrie în Piața Prefecturii.

Vizualizări: 4,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: