Demers al colegilor pentru adolescentul Andrei Popescu. ”Banca lui Scooby”

O adolescentă din Târgu Jiu, Alisia, a lansat o petiție online în încercarea de a amplasa o bancă în amintirea lui Andrei Popescu, adolescentul cunoscut sub numele de Scooby, care s-a sinucis aruncându-se în Jiu. La scurt timp de la postare strânsese deja sute de semnături.


Andrei a fost înmormântat luni, iar la podul Jiului, unde a fost găsit băiatul, a fost creat un adevărat altar fiind puse mai multe lumânări și flori.

Alți tineri din comunitate vor să facă ceva în amintirea lui Andrei. Ei au scris o petiție pe un site specializat în astfel de demersuri. Vor o bancă pentru Scooby, un loc unde să stai să te simți mai aproape de el. 

”În locul in care acest copil talentat a murit am putea pune o bancă sau sa facem un loc de stat jos exact lângă pod, unde sunt poziționate lumânări și poza acestuia. Acolo pot veni rudele, prietenii şi colegii lui să se simtă cât mai aproape de el. Este importat pentru ca aduce o atenţie față de acest băiat care este îndrăgit de multă lume. În fiecare zi văd adolescenţi și copii mici cu părinți care stau in picioare sau pe jos lângă poza acestuia chiar și ore. O bancă, banca lui Scooby mai exact, ar fi ideală.

Petiția este AICI.

Vizualizări: 13,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: