Stănculete vrea sală de așteptare modernă la Policlinică

Vasile Stănculete, coordonatorul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, vrea să înființeze o sală de așteptare mondernă în cadrul Policlinicii.

Stănculete dorește să elimine în acest fel cozile de la ușile cabinetelor și să ofere pacienților condiții bune atunci când așteaptă să intre la medicul specialist. A identificat și un spațiu în care să fie realizată această sală de așteptare. Este vorba de o grădină situată între clădiri.

Vasile Stănculete spune că nu va fi o investiție prea mare pentru spital, pentru că lucrările ar consta în turnarea unei plăci și realizarea unui acoperiș. ”Aș dori ca în acest an să concretizăm o idee pe care o avem de mai mulți ani. Una dintre grădinile interioare ale Policlinicii să o amenajăm ca o sală de așteptare doată cu câteva servicii care ar fi în folosul pacientului în așteptare la cabinete sau în vizită la bolnavii din spital. În aceste săli de așteptare, care sunt la nivelul parterului și etajului I, pacienții să nu mai stea îngrămădiți la ușa fiecărui cabinet și să stea la o apă plată, minerală, la ceva de mâncare și să fie chemați, prin difuzoare, cu numărul de așteptare, la cabinetul respectiv. Investiția nu ar fi, ca valoare, foarte mare, deoarece spațiul este construit”, a declarat Vasile Stănculete.

Pe lângă faptul că se vor degaja coridoarele Ambulatoriului, pacienții nu vor mai părăsi unitatea pentru a-și procura ce au nevoie în spital. Asta pentru că o altă intenție a conducerii unității este de a închiria spații în cadrul acestor săli de așteptare unor agenți economici.

Vizualizări: 1,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: