Demisie în CL Târgu Jiu: “Nu am făcut nimic. Facem figurație”

Consilierul local din Târgu Jiu, Ion Săvoiu, și-a înregistrat marți demisia din funcție. Acesta a participat în cursul zilei la o emisiune la Radio Infinit, în urma căreia a luat decizia să plece din Consiliul Local. “Nu am făcut nimic. La ce dracu stăm acolo? Facem figurație”, a spus Ion Săvoiu.

Acesta a fost ales acum trei ani și jumătate pe lista PMP, după care a fost exclus din partid, cu care se află acum în proces. Ar fi putut rămâne consilier până la finalul mandatului, dar a ajuns la concluzia că nu are rost să stea între niște oameni al căror scop pare a fi acela de a bloca orașul, nu de a-l dezvolta. “Încurcăm orașul ăsta, orașul nu merge înainte pentru că o mână de consilieri nu stau decât să încurce. Poate cineva să îmi spună o singură realizare a consilierilor locali în patru ani?”, a răbufnit Săvoiu.

Acesta nu intenționează să se despartă definitiv de viața politică. “Din luna ianuarie mă îndrept către societatea civilă, voi face o asociație, Voluntari în Gorj. O să văd ce formațiuni politice se vor îndrepta spre problemele oamenilor și o să iau o decizie”, a spus Săvoiu, menționând că îi place stilul USR de a face politică.

În primăvară, consilierul local Ion Săvoiu anunța că vrea să strângă semnături pentru dizolvarea Consiliului Local Târgu Jiu. “Au trădat și furat acest oraș din orice poziție”, spune acum Săvoiu despre aleșii din Consiliul Local.

Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: