Demisie în PNL Târgu Jiu, după preluarea organizaţiei de Lupulescu

Robert Ciocioi a demisionat ieri din funcţia de secretar general al PNL Târgu Jiu, după ce conducerea filialei a fost preluată de Octavian Lupulescu. Ciocioi a spus că vrea să-i lase noului preşedinte posibilitatea de a-şi alege colaboratorii. Lupulescu a preluat conducerea filialei PNL Târgu Jiu după ce a fost desemnat candidat la primărie, luând locul foştilor copreşedinţi Marcel Romanescu şi Eduard Berca.

Robert Ciocioi spune că nu s-a cramponat de funcţia deţinută în cadrul PNL Târgu Jiu, precum alţi colegi ai săi. „Ofer posibilitatea lui Octavian Lupulescu, ca atunci când va fi validat de BPN, să-şi facă echipa aşa cum consideră de cuviinţă, necramponându-mă de această funcţie, aşa cum alţii poate o fac. În momentul de faţă sunt membru PNL şi sper ca în continuare să-mi pot înfăptui convingerile anti PSD. Vă spun însă că nu am dorit şi nici nu doresc să fiu candidatul PNL la vreo funcţie”, a declarat Robert Ciocioi.

Eduard Berca, actualul lider PNL Târgu Jiu, susţine că demisia lui Ciocioi nu a fost încă acceptată. „Demisia este un act unilateral, dar trebuie acceptată în primul rând. Eu, personal, mi-l doresc pe Robert Ciocioi în continuare alături de noi. Vom sta de vorba şi vom lămuri acele aspecte care l-au determinat la un astfel de gest. Este un om necesar organizaţiei şi sper că vom ajunge la un numitor comun în ceea ce priveşte aşteptările lui şi aşteptările noastre”, a declarat Eduard Berca.

În ceea ce îl priveşte, Berca a precizat că va rămâne alături de Lupulescu şi după ce aceasta va fi instalat oficial în funcţie. „Rămâne de văzut cum se va desfăşura activitatea de conducere pentru că biroul local este acelaşi. Funcţia de preşedinte va fi a lui Tavi Lupulescu, iar noi doi, eu şi Marcel Romanescu, vom asigura legătura între cele două foste organizaţii de partid şi preşedintele unic. În momentul de faţă, nu am discutat de funcţii, inclusiv funcţia de preşedinte este una interimară. Conform statutului, alegerile vor fi în anul 2017”, spune Berca.  

Vizualizări: 2,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: