Demonstraţie de parapante la Sărbătoarea Narciselor

Sărbătoarea Narciselor va avea loc duminică,10 mai, în Poiana Narciselor, de la Preajba. Manifestarea va debuta cu o slujbă la biserica din acest cartier. În jurul orei 10 târgujienii vor putea asista la aproximativ 20 de demonstraţii de parapante cu motor, motodeltaplane şi motocross. De asemenea, mai mulţi instructori de zbor cu experienţă în domeniu vor efectua demonstraţii cu un balon de aer cald şi cu avionul pe platforma amenajată special la Preajba.Vor fi organizate mai multe concursuri sportive de ciclism, fotbal, auto buggy şi motociclete. La ora 11 va avea loc un concurs de degustare a vinurilor obţinute în viile gorjenilor. Câştigătorii vor fi premiaţi de autorităţi. În jurul prânzului va fi inaugurat Clubul Vârstei a III-a din Preajba. Manifestarea va continua cu o paradă a costumelor populare şi muzică de promenadă a Fanfarei ,,Armonia.,, La ora 13,30 primarul municipiului Târgu Jiu va ura ,,Bun Venit,, oaspeţilor din Poiana Narciselor. Tot atunci vor fi înmânate şi diplomele cu premiile participanţilor la concursurile din ziua respectivă. Sărbătoarea Narciselor va culmina cu un spectacol de muzică populară susţinut de Ansamblul Artistic ,,Maria Lătăreţu,, al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Pentru aceste manifestări Consiliul Local a probat suma de 3500 lei. Comercianţii care îşi vor expune marfa în Poiana Narciselor nu vor achita nici o taxă.
Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu ne-a declarat:,,Agenţii economici care vor veni în Poiana Narciselor nu vor plăti taxă deoarece acest spaţiu este în afara oraşului şi nu reprezintă un teren amenajat special pentru comerţ.,,
Târgujienii care doresc să ajungă la Preajba vor putea călători cu autobuzele şi troiebuzele care vor pleca din 9 Mai din 5 în 5 minute. După ora 19, mijloacele de transport în comun vor circula din 10 în 10 minute, cu o frecvenţă mai redusă, la cerinţa oamenilor. Începând din zilele următoare, angajaţii Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu vor trece la amenajarea drumurilor şi a tuturor căilor de acees spre Poiana Narciselor.


Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: