Denisa, fetiţa mutilată de câine, trăieşte o dramă

Veşti proaste de la familia fetiţei care a fost muşcată de un câine chiar în faţa blocului în care locuieşte. La o jumătate de an după incident, micuţa are nevoie de ochelari pentru a mai putea vedea. Un câine a muşcat-o de ochi, cap şi gât.

Denisa trăieşte un coşmar de la începutul lunii martie. Atunci a ajuns, de urgenţă, la spital după ce a fost muşcată de un câine pe care l-a găsit în faţa blocului şi a vrut să-l mângâie. Câinele a devenit agresiv şi a muşcat-o pe fetiţă, provocându-i leziuni grave şi lăsându-i semne pe viaţă. Micuţa încă nu şi-a revenit din şoc nici la şase luni de la incident. Nu mai iese afară la joacă decât împreună cu mama şi se sperie de câini.

Recent, micuţa a constatat că vederea i-a slăbit tot ca urmare a rănilor provocate de câinele care a muşcat-o. Acum, este nevoită să poarte ochelari de vedere: „Din păcate, Denisei i-am pus şi ochelari pentru că nu mai vede bine. Tot de atunci. A muşcat-o de ochi şi e operată. Îi dau cu alifie în continuare. Cicatricele rămân”, a mărturisit mama Denisei.

Câinii, tot pe stradă

Familia a rămas cu suferinţa, iar câinii tot pe stradă. „Nu pot să mai fac nimic. Nu a venit nimeni să mă întrebe ce mai face fata. Nu avem bani să cheltuim prin judecată. Nimeni nu ne-a căutat. Mai sunt şi câini. Nu i-a luat nimeni. Sunt o grămadă şi lângă şcoala la care le duc pe fete. Sunt peste tot”, ne-a povestit Cristina, mama fetiţei.

Primăria Târgu Jiu a promis că va extinde padocul de câini până la o capacitate de 1.200 de patrupede.

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: