Denisa Golgotă a fost la un pas de medalie la Europene

Denisa Golgotă a fost la un pas de podium şi la ultimele finale de la Campionatele Europene.  Duminică sportiva din Alimpeşti, Gorj, s-a clasat pe locul patru la sol şi pe locul cinci în finala de la bârnă.

Calificată în patru finale la Campionatele Europene din Polonia, Denisa Golgotă a ratat podimul la finalele pe aparate unde s-a clasat pe locuri apropiate de medalii. Ea s-a calificat în finale la individual compus, sărituri, bârnă şi sol, dar se va întoarce acasă fără nici o medalie.

Duminică după-amiază au avut loc Szczecin, în Polonia, finalele de la sol şi bârnă unde Denisa Golgotă a fost singura reprezentantă din finale a României.  În finala de la sol, evoluția Denisei Golgotă i-a adus locul 4, cu punctajul de 13.366, la diferență de numai o zecime de medalia de bronz. Pe podium au urcat Melanie de Jesus dos Santos (FRA), Eythora Thorsdottir (NED) și Angelina Melnikova (RUS).

De asemenea, sportiva din Gorj  s-a clasat pe locul 5 la bârnă, cu punctajul 12.166, unde podiumul a fost ocupat de Alice Kinsella (GBR), Melanie de Jesus dos Santos (FRA) și Lorette Charpy (FRA).

Astfel, sportiva de 17 ani din România nu a reuşit să cucerească nici o medalie, după ce sâmbătă se clasase pe locul 6 la sărituri şi locul 17 la individual compus.

Acesta este cel mai slab rezultat al României înregistrat la Campionatele Europene din ultimii 52 de ani.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: