Denisa Șuță, numită manager la Muzeul "Brâncuși"

Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, a fost numită manager interimar al Muzeului "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu. Muzeul nu există faptic, fiind înființat prin lege acum aproape trei ani.

Muzeul urmează a fi amenajat în Casa "Barbu Gănescu" din municipiu. Anul trecut, muzeul care nu există l-a avut director timp de câteva luni pe Valentin Chepeneag, care a demisionat înainte să finalizeze procedurile de înființare propriu-zisă.

Denisa Șuță este optimistă și spune că va reuși să facă din această instituție una simbol pentru Târgu Jiu. "Este vorba de o perioadă de interimat, urmează să merg la Ministerul Culturii pentru semnarea contractului de management", a spus Denisa Șuță. "Este o sarcină dificilă, pentru că nu există instituția, este o muncă care trebuie începută de la zero", a mai spus Șuță.

Aceasta vrea să facă din noua instituție culturală una cu care municipiul Târgu Jiu să se mândrească. Înființarea acestui muzeu de fost de la început controversată, pentru că nu este clar ce opere vor fi expuse în acesta. (A.A.)

Vizualizări: 2,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: