Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Depozitul de carbune, inca motiv de suparare la Rovinari

Problema prafului de cărbune nu a fost rezolvată la Rovinari nici după ce Complexul Energetic Oltenia a inaugurat un depozit nou, mai departe de oraș. Edilul Robert Filip încă se plânge că oamenii din oraș sunt afectați și acum de praf și de zgomot, și că instalațiile de apă nu funcționează, iar benzile nu sunt acoperite. Primarul amenință că va face plângeri la Garda de Mediu dacă situația nu va fi remediată.

Rovinărenii s-au bucurat degeaba când a fost mutat depozitul de cărbune de lângă blocurile lor. Nu a fost dus prea departe de oraș așa că și acum încă le afectează existența oamenilor din Rovinari. Praful de cărbune încă se ridică până în casele lor, iar zgomotul este tot supărător.

Primarul Robert Filip a avertizat că va sesiza Garda de Mediu dacă lucrurile nu vor merge așa cum au fost promise. “S-au lăudat cu un depozit care, din punct de vedere legal, nu era terminat, nu avea niciun act făcut. I-am spus și domnului Burlan și băieților din CS, că nu funcționează încă instalația aceea de apă, că benzile care traversează în spatele orașului nostru sunt neacoperite și încă ne umplu de praf și văd că încă nu s-a luat nicio măsură. Sper că se va rezolva într-un timp foarte scurt. Altfel, în următoarele săptămâni, le fac cu mâna mea prima plângere către Garda de Mediu și către București. Nu mi se pare în regulă să aibă atitudinea asta. Ajunge praf în oraș în continuare. Nu la nivelul la care se ajungea atunci pentru că era cărbunele la 20 de metri de blocuri”, a declarat Filip, la Târgu Jiu TV.

Vizualizări: 2,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: