Încă o schimbare de gardă la CE Oltenia. Noi șefi!

Acționarii Complexului Energetic Oltenia sunt convocați, pe 12 iunie, pentru a alege noii membri ai Consiliului de Supraveghere.

Actualii supraveghetori vor fi revocați din funcție, ca urmare a expirării contractelor de mandat. Noii șefi ai CE Oltenia vor avea tot un mandat provizoriu, de 4 luni.

Totodată, acționarii companiei vor stabili indemnizația fixă brută lunară a membrilor CS-ului și vor aproba forma contractului de mandat.

Supraveghetorii CE Oltenia care și-au început mandatul pe 19 decembrie 2019 sunt: Dumitru Mărculescu - președinte, Constantin Săceanu, Iulian Vasile Popescu, Mădălin Cornel Eftenoiu, Cosmin Ionuț Mitrică, Răzvan Alex Ionescu și Petre Mădălin Georgescu.

Cei șapte supraveghetori aveau mandat până în aprilie, dar acționarii companiei au decis prelungirea contractelor cu încă 2 luni. Prin urmare, mandatele șefilor CE Oltenia vor expira pe 13 iunie.

De curând și-a intrat în atribuții și un nou Directorat format din cinci membri. Ultima sosită în companie este Lăcrămioara Pințea Diaconu, fostă șefă la OMV Petrom, cu o experiență de mai bine de două decenii în sectorul petrol-energie.

CE Oltenia are termen până pe 15 iunie să aprobe strategia de investiţii, cu termene clare şi cu surse de finanţare.

Vizualizări: 5,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: