Deputatul Cosmin Popescu ar putea apela la CEDO

Partidul Democrat Liberal Gorj mai are doar doi parlamentari după ce deputatul Cosmin Popescu a făcut aşa cum a declarat imediat după ce instanţa a decis menţinerea sentinţei în dosarul său şi a demisionat. Popescu şi-a depus demisia din PDL marţi. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat uşor sentinţa, mai ales că Popescu solicitase un termen pentru depunerea de concluzii. Termenul i-a fost acordat, dar nu i-a fost luată în seamă documentaţia depusă.

Popescu a mai spus că aşteaptă finalizarea dosarului lui Ionel Manţog, după care ar putea apela la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

„Decizia este luată de câteva zile. Ieri am materializat-o prin depunerea atât la Clubul Parlamentar cât şi la Comisia pentru Biroul Naţional. Asta este soarta. Aşa am decis, este mai bine, nu trebuie să încurc pe nimeni, nu vreau să încurc pe nimeni şi să fie discuţii în partid vizavi de persoana mea. O să vedem după Paşte ce o să fie. O să aştept, iar după sărbători o să vă spun mai multe“, a spus Cosmin Popescu.

„Aştept finalizarea dosarului domnului Manţog şi atunci voi acţiona. Dar mai durează. Nu ştiu acum dacă voi apela la CEDO, dar este posibil“, încheiat deputatul independent.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: