Pedeliştii gorjeni au stat la rând pentru autografe de la Paleologu

Fostul ministru al culturii, Theodor Paleologu, a venit sâmbătă în Gorj pentru a-şi prezenta moţiunea şi i-a cucerit pe pedeliştii gorjeni. După ce a povestit despre moţiunea sa de post, amenda încasată la intrarea în Târgu-Jiu şi cum a venit cu Loganul de frică să nu-l înjure lumea că are maşină de lux, Paleologu a reuşit să-i păstreze în sală pe cei aproape nouăzeci de participanţi.

La final, pedeliştii s-au îngrămădit să ia autografe de la fostul ministru. Cine ştie dacă la alegerile din 14 mai se vor îngrămădi la fel de mulţi la votat.

Theodor Paleologu, este primul candidat la şefia PDL, care a vizitat Gorjul, marţi la ora 18.00 fiind aşteptat Vasile Blaga, iar într-un weekend viitor premierul Emil Boc.

Theodor Paleologu a început campania cu stângul deoarece la intrarea în municipiul Târgu Jiu şoferul său a fost amendat de poliţişti pentru depăşirea vitezei legale în localitate. Şoferul fostului ministru s-a ales cu patru puncte amendă pentru depăşirea vitezei legale, respectiv 90 km/h. “Da, ne-am ales cu o amendă pentru depăşirea vitezei legale, dar aşa este în campanie, candidatul răguşeşte, iar şoferul ia amenzi. Dacă va fi nevoie voi merge şi cu trenul”, a glumit Theodor Paleologu.

„Nu am mai dat atât de mute autografe”

În privinţa moţiunii pe care a venit să o prezinte şi în Gorj a tratat lucrurile cu acelaşi spirit de glumă, astfel că toată lumea a plecat din sală cu zâmbetul pe buze. ”Moţiunea pe care vreau să o prezint o puteţi citi în 20 de minute. Sunt sigur că pentru celelalte două vă trebuie timp, acesta este unul dintre avantajele moţiunii mele. Şi în al doilea rând este toată scrisă de mine. Pot spune că este o moţiune de post, adică mai sărăcăcioasă“, a declarat Theodor Paleologu. 

În moţiunea sa fostul ministru al Culturii face referire la banii care de obicei se cheltuiesc în campanie, lucru cu care nu este de acord şi spune că ar trebui ca pentru campanii să fie stabilit un buget fix.

Glumele referitoare la candidatura sa cum ar fi “dacă o să câştig, doamne fereşte” sau faptul că moţiunea este una de post au fost deliciul prezentării sale, lucru care s-a văzut la final când toată lumea aştepta să ia autografe. „Am mai dat autografe pe unde am fost, dar nu atât de multe ca la Gorj”, a spus Paleologu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: