Vasile Blaga a plecat optimist de la Târgu-Jiu

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a venit la Târgu Jiu convins că va ieşi învingător în lupta pentru şefia partidului. Acesta nu a vrut să comenteze declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu. Blaga s-a declarat mulţumit de întâlnirea cu democrat-liberalii gorjeni, în care şi-a expus moţiunea. Cel care nu va uita întâlnirea de la Târgu-Jiu este Cristian Boureanu, care şi-a rupt pantalonii. Imediat după conferinţa de presă de la Muzeul Judeţean, Boureanu a urcat într-un taxi, în timp ce Vasile Blaga şi ceilalţi au mers pe jos la sediul partidului.  

Vasile Blaga si-a expus moţiunea la Târgu Jiu în cadrul unei întâlniri cu circa o sută de democrat-liberalii gorjeni. Alături de Blaga au venit numeroşi lideri PDL, printre care Constantin Ostaficiuc- preşedinte Consiliul Judeţean Timiş, Cristian Boureanu - vicepreşedinte PDL, Sorin Frunzăverde - preşedinte CJ Caraş Severin, Alin Popoviciu - deputat, Mihaela Popa - senator, Radu F. Alexandru, Mircea Baniaş, Romeo Raicu, Iulian Vladu, Bogdan Cantaragiu, Mihaela Sandu, Petru Filip, Cătălin Croitoru. Vasile Blaga este sigur că va câştiga alegerile. „Am avut o întâlnire extrem de plăcută cu organizaţia de la Gorj, au participat un număr impresionant de colegi, chiar mai mulţi decât în Colegiul Director Judeţean. Eu cred că plecăm cu un optimism serios de la Târgu Jiu. Eu dacă pierd alegerile, pe care nu le voi pierde, rămân în echipa PDL. Eu vorbesc în numele meu şi al colegilor care sunt în grupul de sprijin, noi nu ştim alt drum în politică decât Modrogan, deci nu suntem oase de strânsură, nici nu suntem azi în PDL, mâine în PSD“, a declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga nu s-a arătat dezamăgit că nu are susţinere din partea preşedintelui Traian Băsescu. „Domnul preşedinte nu a făcut o declaraţie de susţinere a domnului Boc pentru prima dată, a mai făcut-o chiar înainte de începerea campaniei interne, nu am nimic de comentat pe tema asta“, a mai precizat Vasile Blaga.

Galerie foto


Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: