Deputatul Weber şi-a avariat maşina pe DN 67. Se plânge ministrului Cuc!

Deputatul PSD, Mihai Weber, a avut marţi prima reacţie cu privire la DN 67, ce leagă Târgu Jiu de Vâlcea, declarând că tratamentul aplicat pe acest tronson de drum este total necorespunzător. Weber a spus că va cere explicaţii Companiei de Drumuri şi Autostrăzi şi că va avea discuţii şi la Ministerul Transportului.

Supărarea social-democratului pare să fie atât de mare pentru că el însuşi ar fi fost victima macadamului, alegându-se cu parbrizul spart. „Referitor la tratamentul care se aplică pe acest drum, mi se pare total necorespunzător. Poate că este un tratament adecvat care se impune, dar condiţiile şi mijloacele cu care se execută sunt necorespunzătoare. Ştiţi foarte bine că au fost foarte multe incidente şi accidente, lucru care ar trebui să înceteze”, a spus Mihai Weber, deputat PSD. Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât tratamentul ar fi urmat să se aplice până la graniţa cu Vâlcea. „O să merg şi la ministru, o să merg şi la directorul CNAIR să văd dacă prevede acest tratament şi dacă există o altă alternativă. Nu este corespunzător fie din cauza produselor care se aplică, a substanţelor, a utilajelor, pentru că rezultă un surplus de material pe lângă drum. M-aş fi gândit la un covor asfaltic care să întreţină tronsonul respectiv”, a declarat Mihai Weber, deputat PSD.

Tudor: „Sunt şi alte posibilităţi, mai scumpe”

Imediat după reacţia deputatul PSD, Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale, a spus că tratamentul poate fi întrerupt şi poate fi schimbată şi soluţia tehnică, cu una mai scumpă. „În condiţiile în care traficul este foarte aglomerat, în condiţiile în care nici temperatura nu permite, nu este obligatoriu să continuăm lucrarea. De vineri nu se lucrează, se va analiza în continuare şi cu siguranţă se poate întrerupe lucrarea. Sunt şi alte posibilităţi, unele mai scumpe, dar cu siguranţă noi ţinem seamă de ceea ce se întâmplă pe drum”, a declarat Ion Tudor, şeful SDN Gorj.

Până una alta, pe tronsonul de drum Târgu Jiu-Scoarţa-Bobu se circulă deja mai bine, probleme mai fiind de la Câmpul Mare unde mai există încă piatră alergătoare pe marginea şoselei, piatră care este înlăturată zilnic cu peria, spune Ion Tudor. 

Vizualizări: 3,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: