Derby al suferinței la Cărbunești, cu Național Sebiș

Gilortul Târgu Cărbunești va întâlni sâmbătă, pe teren  propriu,  pe Național Sebiș, într-un nou derby al suferinței. Gorjenii sunt tot  pe  ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeții  de la Arad sunt acum  pe locul  11, dar se îndreaptă către locul 14 fiindcă vor pierde un meci la masa verde.

Gilortul va întâlni sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe Național Sebiș, echipă la care au evoluat și o parte dintre jucătorii din lotul actual al Gilortului, Alexandru Avramescu, Monel Cîrstoiu și Marius Ion. Formația arădeană este antrenată de Dan Șomcherechi și a arătat până acum că se descurcă bine şi în deplasare, întorcându-se în urmă cu trei săptămâni cu toate punctele de la Viitorul Dăești.

Național Sebiș ocupă locul 11 în clasament, cu 14 puncte, obținute din 4 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri. Arădenii au două puncte peste Cetate Deva, echipă care ocupă primul loc retrogradabil, dar, probabil, vor cădea pe locul 14, întrucât pot pierde la masa verde meciul câștigat împotriva celor de la Poli Timișoara.

Gilortul este ultima clasată și, chiar și în cazul unui succes în acest meci de la Cărbunești, nu va reuși să evadeze din zona fierbinte a clasamentului. Ambele echipe care se întâlnesc în acest derby al suferinței sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind măcinate de probleme de lot.

Gorjenii din Liga 3 au avut parte în această săptămână și de un meci de pregătire cu Pandurii Târgu Jiu, care s/a impus cu scorul de 4-0.

Mario Găman și Boby Staicu vor avea o misiune ușoară în alcătuirea primului unsprezece, întrucât lotul avut la dispoziție este foarte subțire. La acest meci, tehnicienii echipei noastre nu pot miza pe Meliță, Avramescu, Cîrstoiu și Pociovălișteanu.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: