Ana Birchall şi Cosmin Guşă au fost excluşi din PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, marţi seară, că fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall şi Cosmin Guşă au fost excluşi din PSD.  

"Am hotărât excluderea din PSD a celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, o decizie pe care am discutat-o în Comitetul Executiv Naţional anterior", a anunţat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx.

Referitor la excluderea Anei Birchall, Dăncilă a afirmat: "Vrem ca deciziile care se iau în CEX, nu de o persoană, două, ci de toţi colegii să fie respectate. În momentul în care s-a spus că nu vrem să mai vorbim despre justiţie, că nu vrem ca PSD să se implice în niciun fel, că nu vrem ca atunci când suntem la guvernare să mai aducem acest subiect în spaţiul public, această decizie ar trebui respectată de toată lumea, inclusiv de primul ministru de atunci, preşedintele partidului. Deci acest lucru a stat la baza deciziei pe care am luat-o astăzi, la noi nu mai este o problemă cu justiţie, cei care vor să vorbească despre corupţi şi despre justiţie trebuie să se uite în grădina proprie".

Ea a spus că Anei Birchall i s-a reproşat faptul că a ieşit cu declaraţii pe justiţie, fără să aibă din partea CEX acest drept.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: