Descinderi cu mascaţii la nunta unor gorjeni

Să furi mireasa cu „mascaţii” este cea mai nouă fiţă la nunţile din Târgu Jiu. Tinerii din cadrul Companiei Artistice  Katharsis reuşesc să facă adevărate show-uri la nunţile unde sunt invitaţi. Dacă ursitoarele sunt nelipsite de la botezuri, mai nou „mascaţii” dau emoţii mirelui în noaptea nunţii.

În toiul petrecerii, mascaţii pătrund în sala unde are loc nunta, încătuşează mirele şi fură mireasa. Pentru a-şi răscumpăra mireasa, mirele este pus să-i facă o declaraţie de dragoste. Drept recompensă, mireasa permite unor frumoase domnişoare să ofere un număr de belly dance pentru soţul ei. În funcţie de preferinţele cuplurilor, mireasa poată fi furată şi de către mascotele Disneyland. Tinerii de la Katharsis se vor costuma în Mickey şi Minnie pentru a „fura” o mireasă de la Novaci.

mascati_nunta

Au luat lecţii de actorie

Tot mai multe cupluri vor să-şi transforme nunta într-un eveniment de neuitat şi apelează la firme specializate în organizarea evenimentelor. Pentru cei 13 tineri care fac parte din Compania Artistică Katharsis, solicitări de acest gen au început să vină ca pe bandă rulantă după ce s-au impus pe piaţă cu ursitoarele. Fetele costumate în îngeraşi, zâne bune şi vrăjitoare sunt nelipsite de la botezuri. La rândul lor, băieţii reuşesc să dea emoţii mirelui, mascaţii oprind nunta în toiul petrecerii. „Suntem un grup de 13 tineri, foşti elevi la actorie, care avem ursitoare, dansatoare belly dance, zâne, vrăjitoare, îngeraşi, mascote Disneyland şi, mai nou, mascaţi şi poliţişti. De asemenea, facem şi coregrafii pentru valsul mirilor. Noi lucrăm după Motto: Oferta noastră este limitată doar de imaginaţia dumneavoastră”, a declarat Bogdan Milea, reprezentantul Companiei Katharsis.

Preţurile pentru organizarea unui astfel de eveniment variază între 100-500 de euro. „Preţurile le facem împreună cu clienţii în funcţie de solicitări. Dacă ni se cere un pachet complet de servicii ajungem până la 500 de euro. Nu avem preţ fix decât pentru ursitoare: îngeraşi, trei ursitoare, vrăjitoare şi moment cu flăcări costă 100 de euro. La nunţi, noi ne adaptăm solicitărilor clienţilor. La ultima nuntă, mireasa a fost furată de mascaţi, cu cagule pe faţă şi pistoale de jucărie. Mirii au solicitat şi o poliţistă. Am cerut mirelui să-i facă o declaraţie de dragoste miresei pentru a o putea răscumpăra. La solicitarea clienţilor oferim şi „masa plimbăreaţă”, o tânără cu masă în jurul taliei se plimbă printre invitaţi şi le oferă şampanie. La începutul lunii noiembrie, participăm la o nuntă la Novaci, unde mireasa va fi furată de Mickey Mouse, iar Minnie va veni şi va negocia cu mirele răscumpărarea”, a precizat Bogdan Milea.

CLIENŢI

Compania Artistică Katharsis face şi coregrafii pentru valsul mirilor. Tinerii organizatori nu duc lipsă de solicitări. „Avem solicitări atât pentru nunţi şi botezuri, cât şi animaţie la zilele de naştere ale copiilor. Oamenii ne caută pe Facebook sau ne contactează la recomandarea altor prieteni”, a declarat Milea.

mire_recompensa

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: